Αμεση έγκριση της μελέτης σύνδεσης της Σούδας με το βόρειο οδικό άξονα ζητά ο δήμος - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
17
Ιανουάριος
Back

Αμεση έγκριση της μελέτης σύνδεσης της Σούδας με το βόρειο οδικό άξονα ζητά ο δήμος

Την άμεση έγκριση της μελέτης για την οδική σύνδεση του λιμανιού της Σούδας με το βόρειο οδικό άξονα και το αεροδρόμιο Χανίων ζητά ο δήμαρχος Σούδας Γιάννης Περράκης.

Όπως τόνισε « έχει ολοκληρωθεί η προμελέτη και γίνονται ενέργειες από τη Νομαρχία Χανίων να εγκριθεί και η μελέτη». Ο δήμαρχος Σούδας αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα του έργου καθώς θα δίνεται η δυνατότητα στους επιβάτες των πλοίων, να έχουν άμεση προσέγγιση στο βόρειο οδικό άξονα.

Στο μεταξύ, στην τελική τους φάση είναι τα έργα για την επέκταση της προβλήτας «Αδρίας» στο λιμάνι της Σούδας, ενώ ολοκληρώνεται η επισκευή των κρηπιδωμάτων του παλιού τμήματος της προβλήτας. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η μελέτη που αφορά την αξιοποίηση του κλειστού μικρού κόλπου, ο οποίος βρίσκεται δυτικά του κεντρικού λιμένα, ενώ προχωρούν τα έργα αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα στο χώρο του λιμανιού καθώς και αυτά αντικατάστασης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του λιμανιού.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!