Άλλη μία δράση του “Γηπέδου Ζωής” στον Δ. Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
25
Μάρτιος
Back

Άλλη μία δράση του “Γηπέδου Ζωής” στον Δ. Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Μία ακόμη δράση του “Γηπέδου Ζωής” πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στους χώρους του 10ου Δημοτικού Σχολείου με μαθητές και μαθήτριες της Γ’, Δ’ και Ε’ τάξης του σχολείου να συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Το “Γήπεδο Ζωής” είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που βρίσκεται στην περιοχή του Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη, δημιουργήθηκε μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), υλοποιώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το όραμα του Παναγιώτη Γιαννάκη να αναδειχθεί ένας οργανισμός που θα βοηθά παιδιά και νέους να ανακαλύψουν τις δεξιότητές τους.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση συμμετείχαν σε αθλητικά, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά προγράμματα του οργανισμού, διασκέδασαν, και παράλληλα τους δόθηκαν ευκαιρίες να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους μέσω των προσφερόμενων δραστηριοτήτων, οι οποίες είχαν επίκεντρο το παιδί συνδυάζοντας γνώση και εμπειρία. Επίσης, υπήρχε η δυνατότητα να παίξουν μπάσκετ, να χορέψουν, να μάθουν αστρονομία και ρομποτική, να δουν πώς κατασκευάζονται οι μαριονέτες και οι κούκλες, καθώς και να μάθουν στην πράξη την αξία της συνεργασίας και της ομαδικότητας.

Η ολοκλήρωση των εργασιών για την πολυμορφική κτιριακή υποδομή του “Γηπέδου Ζωής” αναμένεται εντός του 2024 με τις εγκαταστάσεις του να περιλαμβάνουν πολυχώρους εκδηλώσεων και διδασκαλίας, αίθουσες μελέτης και αναψυχής, αθλητικούς χώρους και γήπεδα. Μέχρι τότε οι δράσεις του θα πραγματοποιούνται στους χώρους του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη, αφού απώτερος στόχος του οργανισμού αποτελεί η υγιής στήριξη και η διαρκής ενθάρρυνση προς τα νέα παιδιά να βρουν τι τους αρέσει, να χτίσουν τον χαρακτήρα τους, να εξελιχθούν και να φτάσουν πιο κοντά στα όνειρά τους.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!