Αλλάζουν όψη Σχολεία, Πλατείες και Παιδικές Χαρές στον Ασπρόπυργο

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος ενημερώνουν τους Δημότες ότι, με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται εργασίες συντήρησης και επισκευής σε διάφορα σημεία της πόλης.

Συγκεκριμένα, τα Συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας πραγματοποίησαν εργασίες συντήρησης και επισκευής οργάνων, τοποθέτηση νέων παιχνιδιών, καθώς και διάφορες άλλες εργασίες, με σκοπό την ασφάλεια των μικρών παιδιών που επισκέπτονται τους συγκεκριμένους χώρους. Οι Εργασίες πραγματοποιήθηκαν, στην Πλατεία Σεβαστάκη, στην Τρύπα Αλεπούς, καθώς και σε Παιδικές Χαρές στην περιοχή Παραλία Ασπροπύργου και στη Γκορυτσά.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι, έχουν ξεκινήσει πολλαπλές εργασίες σε όλες τις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Ασπροπύργου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής. Τα συνεργεία των ξυλουργών, των ελαιοχρωματιστών και των σιδεράδων, εργάζονται πυρετωδώς, είτε κατασκευάζοντας, εκ νέου τις υποδομές που θα φανούν χρήσιμες στη νέα σχολική χρονιά, είτε επιδιορθώνοντας διάφορες φθορές που έχουν προκληθεί.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε τοποθέτηση ταμπλό σε μπασκέτες, στο 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Ασπροπύργου. Επιπλέον, προχωρούν οι εργασίες ελαιοχρωματισμού στο 6ο Δημοτικό, ενώ στο 11ο Νηπιαγωγείο, οι ξυλουργοί ολοκλήρωσαν τις επιδιορθώσεις. Τέλος, στο 3ο και 12ο Νηπιαγωγείο του Δήμου Ασπροπύργου, τοποθετήθηκε νέο ασφαλές δάπεδο και καινούρια παιχνίδια, στον προαύλιο χώρο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ, ΕΡΓΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΛΑΤΕΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!