Αλεξανδρούπολη: Κέντρο... φιλοξενίας μεταναστών έχει γίνει ο σταθμός ΟΣΕ - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
21
Οκτώβριος
Back

Αλεξανδρούπολη: Κέντρο… φιλοξενίας μεταναστών έχει γίνει ο σταθμός ΟΣΕ

Σε υπαίθρια κατασκήνωση έχει μετατραπεί τα τελευταία 24ωρα ο σιδηροδρομικός σταθμός της Αλεξανδρούπολης από δεκάδες λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει το χώρο του ΟΣΕ, περιμένοντας να επιβιβαστούν σε αμαξοστοιχίες με προορισμό την Αθήνα. Σε όλο το μήκος των γραμμών που γίνεται η επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών από τα τρένα, οι παράνομοι μετανάστες που βγαίνουν από τα κέντρα κράτησης με το προσωρινό έγγραφο παραμονής στη χώρα μας, πλένουν και απλώνουν την «μπουγάδα» τους, προκαλώντας τα δυσμενή σχόλια των κατοίκων της περιοχής, των επιβατών αλλά και των τουριστών.

Την ίδια ώρα και λόγω της αύξησης του φαινομένου της διέλευσης λαθρομεταναστών από την ελληνοτουρκική μεθόριο, κατά τους θερινούς μήνες, η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, επισημαίνει την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης με προσωπικό και υλικοτεχνικά μέσα των τμημάτων συνοριακής φύλαξης.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!