Αιχμές Μπρέγιαννη σε Πατούλη για τα προϊόντα χωρίς μεσάζοντες - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
24
Ιανουάριος
Back

Αιχμές Μπρέγιαννη σε Πατούλη για τα προϊόντα χωρίς μεσάζοντες

“Tουλάχιστον  έκπληξη προκαλεί η πρόσφατη απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου να μην παραχωρήσει χώρο στην «Κίνηση Αλληλέγγυων Δρόμων» για τη διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, αλλά και η επίθεση που πραγματοποίησε το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου στους διοργανωτές της εκδήλωσης”, τονίζει ο επικεφαλής της Μειζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Αμαρουσίου Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, σε ανακοίνωση του.

Ο κ. Μπρέγιαννης αρχικά αναφέρει ότι “η στάση του κ. Πατούλη και των συνεργατών του μοιάζει το λιγότερο αντιφατική, από τη στιγμή που ο ίδιος κόπτεται ότι φροντίζει για το συμφέρον και τη στήριξη των δημοτών , επιδιώκοντας τη διοργάνωση και τη συμμετοχή του, όπως και της δημοτικής αρχής, σε δεκάδες ανάλογες εκδηλώσεις, με προφανές «αντίτιμο» για τον ίδιο λεπτά δημοσιότητας και πόζες στο φωτογραφικό φακό“.

Και προσθέτει: “Η απορία, όμως, έρχεται να μετατραπεί σε ενόχληση, όταν ο ίδιος ο κ. Πατούλης με τη στάση του χωρίζει τους δημότες σε «παιδιά και αποπαίδια». Είναι, άραγε, το πρόβλημά του ότι δεν διοργάνωσε ο ίδιος ή δεν συμμετείχε στην εκδήλωση της «Κίνησης Αλληλέγγυων Δρόμων»; Ποιο ήταν το κριτήριό του για να βάλει προσκόμματα στη συγκεκριμένη εκδήλωση; Τι παραπάνω προσφέρουν ανάλογες εκδηλώσεις υπό την αιγίδα του Δήμου, εκτός από την προσωπική του παρουσία;”

Καταλήγοντας ο κ. Μπρέγιαννης υπογραμμίζει ότι”η κοινωνική πολιτική και η στήριξη των ευπαθών ομάδων, ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, δεν νοείται υπό το καθεστώς ιδιοκτησιακής αντίληψης. Πόσω μάλλον όταν αυτή προέρχεται από τη δημοτική αρχή, η οποία δεν πρέπει να διχάζει, αλλά να ενώνει τους πολίτες σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες“.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!