Αίγινα: «Golden» μισθό για τον εαυτό του ετοιμάζει ο πρόεδρος της Κοινωφελούς - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
28
Νοέμβριος
Back

Αίγινα: «Golden» μισθό για τον εαυτό του ετοιμάζει ο πρόεδρος της Κοινωφελούς

Την ίδια ώρα που ο κόσμος χάνει τις δουλειές του, οι δημόσιοι υπάλληλοι ζουν στην ανασφάλεια των απολύσεων, οι μισθοί συρρικνώνονται, οι επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ προσπαθεί με πλάγιους τρόπους να περάσει τον μισθό του στο διετές σχέδιο δράσης της ΚΕΔΑ και στον προϋπολογισμό του 2012.

Στα μέλη του δ.σ. της ΚΕΔΑ έχουν μοιραστεί δύο διαφορετικά σχέδια.

Στην πρώτη εκδοχή ο μισθός προέδρου και γραμματέως είναι πρόδηλα και ξεκάθαρα αποτυπωμένος: 36.900€ για το 2012, αντί για 4.000€ που ήταν στο 2011 (μόνο για τη γραμματέα).

Στην δεύτερη εκδοχή, η φράση «μισθός προέδρου» εξαφανίζεται, το ποσόν στη στήλη μειώνεται στα 9.600 €, και το μόνο που απομένει για να προδίδει τις προθέσεις είναι ότι στο σύνολο υπάρχει ποσόν 29.350 € ενώ στο Γενικό Σύνολο, χωρίς να προστίθεται κάτι καινούργιο το ποσόν ανεβαίνει στα 56.650 €, μια διαφορά (που εμείς με κίτρινο έχουμε αποτυπώσει) της τάξεως των 27.300 €.

Με απλά λόγια, εμείς αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, παρά το «κράξιμο» που είχε ακούσει την άνοιξη όταν πάλι προσπαθούσε να πείσει τους πάντες ότι έπρεπε να πάρει μισθό 25.000 € για τις καλές του υπηρεσίες στην Κοινωφελή Επιχείρηση, επανέρχεται τώρα και με πλάγιους τρόπους προσπαθεί και πάλι να πάρει μισθό και μάλιστα αυτή τη φορά λίγο μεγαλύτερο (ίσως να έχει συνυπολογίσει και τον πληθωρισμό που κατ’ αυτόν τρέχει με πάνω από 10%).

Με πληροφορίες από www.neaepohi.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!