Αγρίνιο: Κόντρα δημοτικής Αρχής και ΤΕΕ για το πολεοδομικό σχέδιο - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
27
Νοέμβριος
Back

Αγρίνιο: Κόντρα δημοτικής Αρχής και ΤΕΕ για το πολεοδομικό σχέδιο

Σε τεταμένη ατμόσφαιρα διεξάγεται αυτήν την ώρα η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου εξαιτίας της αντιπαράθεσης δημοτικής Αρχής και του προέδρου τού παραρτήματος Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ Κώστα Ρόκου για το Γενικό Πολεοδομικό Σχεδιο.

Eκτός ημερήσιας διάταξης ήρθε το θέμα και ο αντιδήμαρχος Στάθης Τσούκαλος ζήτησε απόφαση από το Σώμα για την παραλαβή από τις υπηρεσίες της περιφέρειας (απέστειλλε σήμερα το σχετικό έγγραφο) του φακέλου του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ), υποστηρίζοντας ότι είναι ο μόνος τρόπος για να προωθηθούν γρήγορα οι διαδικασίες.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κώστας Ρόκος εξανέστη απευθύνοντας «κατηγορώ» στη δημοτική Αρχή που έφερε το θέμα με τη διαδικασία τού κατεπείγοντος, χρεώνοντάς της «απαξίωση του ΤΕΕ» και υποστηρίζοντας πως το παρέκαμψε από τη διαδικασία.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός επέκρινε τη στάση που έχει κρατήσει το ΤΕΕ στο συγκεκριμένο ζήτημα, σημειώνοντας πως κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης για το ΓΠΣ δεν κατέθεσε καμία πρόταση επί του θέματος.

ΠΗΓΗ: dete.gr

 

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!