Αγρίνιο: Επιτέθηκαν στον αντιδήμαρχο σε πλατεία χωριού-Ποια η αφορμή

Σε μια πολύ σοβαρή και ταυτόχρονα περίεργη ως προς την εξέλιξη των γεγονότων καταγγελία προέβη ο πρόεδρος του Καινουργίου, Κώστας Ευθυμίου, μιλώντας σε τοπική ιστοσελίδα.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος, χθες απογευματινές ώρες μετέβη στο Καινούργιο ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Χρήστος Γκούντας με δύο άτομα και καθάρισαν τους χώρους στην κεντρική πλατεία του χωριού.Εκεί ο κ.Γκούντας και το συνεργείο δέχθηκαν λεκτική επίθεση από θαμώνες ,ενώ κάποιοι άδειασαν ξανά σκουπίδια στην πλατεία και προκάλεσαν φθορές στο κουτί που ήταν τοποθετημένα και απαίτησαν να φύγουν από το χωριό(τους;;;;)

Σύμφωνα με το kainourgiopress.blogspot.gr, στην συνέχεια παιδιά τα οποία βλέποντας τι συνέβη επενέβησαν και ζήτησαν από τους θαμώνες να αφήσουν τους ανθρώπους να κάνουν το αυτονόητο, την δουλειά τους, και να μαζέψουν σκουπίδια που οι ίδιοι(θαμώνες)πετάνε.Σύμφωνα πάντα με τον κ.Ευθυμίου τα παιδιά ήταν αυτά που στην συνέχεια δέχθηκαν λεκτική επίθεση και μάλιστα κάποιο απωθήθηκε από ενήλικα.

Ο κ.Ευθυμίου ο οποίος δούλευε έφυγε με ειδική άδεια από την εργασία του και έσπευσε στο χώρο που διαδραματίζονταν τα παραπάνω,όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Το kainourgiopress επικοινώνησε με τον κ.Γκούντα ο οποίος απογοητευμένος από όσα αντιμετώπισε χθες το βράδυ ,εξέφρασε τον προβληματισμό του για την συμπεριφορά κάποιων που «επιτέθηκαν»σε υπαλλήλους που πήγαν να καθαρίσουν,όπως γίνεται και σε άλλες περιοχές ,ενώ για το ίδιο θέμα πριν μερικές ημέρες Δημότες έκαναν καταγγελία για σκουπίδια πέριξ της πλατείας,δίπλα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο.
Για όλα τα προαναφερόμενα ο κ.Ευθυμίου θα προβεί στις νόμιμες ενέργειες,ενώ όλα τα στοιχεία των εμπλεκομένων είναι στην διάθεση οποιασδήποτε Αρχής τα ζητήσει.

Πραγματικά πολύ περίεργα και ανεπίτρεπτα γεγονότα ,όπως τα ανέφερε ο κ.Ευθυμίου, τα οποία χρίζουν περισσότερης διερεύνησης από τους αρμόδιους.
στις 10:59:00 π.μ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!