Αγωγή αστυνομικού κατά μελών της ΠΟΕ-ΟΤΑ -Το ΥΠΡΟΠΟ «δείχνει» η Ομοσπονδία

Αγωγή κατά μελών της ΠΟΕ-ΟΤΑ άσκησε άνδρας των ΜΑΤ. O συγκεκριμένος αστυνομικός, είχε κατονομαστεί από τον πρώην πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θ.Μπαλασόπουλο και τον Χρ. Ευθυμίου, μέλος του Γενικού Συμβουλίου, ως δράστης εναντίον τους επίθεσης κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων στις 28/2/2014. Ωστόσο, η υπόθεση τέθηκε στην υπόθεση από την Εισαγγελία, καθώς δεν αποδείχθηκε η ενοχή του.

Έτσι, ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπέβαλλε αγωγή κατά Μπαλασόπουλου, Ευθυμίου, με την οποία ζητά 40.000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη που υπέστη.

Το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΠΟΕ-ΟΤΑ η οποία κάνει λόγο για «πολιτικές σκοπιμότητες και στοχεύσεις που εξυπηρετεί μία τέτοια ενέργεια, αφού φαντάζει τουλάχιστον αδιανόητο ένας Αστυνομικός να επέλεξε να μπει σε έξοδα και δαπάνες υποβάλλοντας αγωγή για ένα περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα πριν από έξη (6) έτη».

Αφήνει, δηλαδή, υπονοούμενα ότι πίσω από τον αστυνομικό κρύβεται το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας!

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΓΩΓΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, 40.000 ΕΥΡΩ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!