Δευτέρα
2
Οκτώβριος
Back

«Αγαπάμε την πόλη μας και το περιβάλλον» – Το μήνυμα που στέλνουν οι μαθητές του Ηρακλείου

Μικροί μαθητές γέμισαν με χρώματα και αρώματα μικρά παρκάκια στη συμβολή των οδών Αναλήψεως και Τίτου Γεωργιάδη με τη βοήθεια της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου.

Η πρωτοβουλία ανήκει στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των 24ου και 31ου δημοτικών σχολείων που σήμερα μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Πέτρο Ινιωτάκη φύτευσαν λουλούδια και αρωματικά φυτά στη περιοχή πίσω από τα σχολεία τους.

Είχε προηγηθεί καθαρισμός των χώρων από την υπηρεσία Πρασίνου και κλάδεμα των δέντρων και στη συνέχεια οι μαθητές μαζί με τις προέδρους των συλλόγων γονέων κ.κ.Κριτζά (24ο Δημοτικό) και Γεραρχάκη (31ο Δημοτικό) προχώρησαν στη σημαντική αυτή δράση εξωραϊσμού που αναβαθμίζει το πράσινο και το περιβάλλον και άλλαξε την εικόνα της περιοχής.

Σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Ινιωτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων στην προσπάθεια για τη δημιουργία περισσότερου πρασίνου στους χώρους που επιλέχτηκαν αλλά και για το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι φορείς και πολίτες συνεργάζονται με το Δήμο Ηρακλείου  αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες , στέλνοντας το μήνυμα «αγαπάμε την πόλη μας και το περιβάλλον».

mathites hrakleio a

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!