Αυτοψία στο Πολυλίμνιο: Δεν είναι ασφαλής για τους επισκέπτες η διαδρομή

Κατόπιν πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και αποστολής σχετικού αιτήματος του Περιφερειάρχη στο ΙΓΜΕ, για άμεση αυτοψία στο χώρο του Πολυλιμνίου, κλιμάκιο αποτελούμενο από εκπροσώπους του ΙΓΜΕ και των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή, 19/08/2016, το χώρο. Κατά την αυτοψία διαπιστώθηκε ότι η διαδρομή που ακολουθούν οι επισκέπτες του Πολυλιμνίου δεν είναι απόλυτα ασφαλής και αναμένεται την επόμενη κιόλας εβδομάδα, έγγραφο πόρισμα από την επικεφαλής του κλιμακίου του ΙΓΜΕ για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν σύμφωνα με τις διαπιστώσεις που έγιναν.

Η  Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει ήδη ενημερώσει με σχετικό έγγραφο της το Δήμο Μεσσήνης, εκπρόσωπος του οποίου συμμετείχε στην αυτοψία, προκειμένου να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και να μεριμνήσει για την εκ του νόμου προβλεπόμενη προειδοποιητική σήμανση.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι το μεσημέρι του Σαββάτου μια 24χρονη έχασε τη ζωή της και μια νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά από την κατολίσθηση βράχων στο φαράγγι του Πολυλιμνίου, ενώ προληπτικά μέτρα ενημέρωσης των επισκεπτών έχει λάβει από την πλευρά της και η δημοτική αρχή.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ, ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΑΥΤΟΨΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΦΑΡΑΓΓΙ, ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΙΓΜΕ, ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!