Αυτοψία δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου στα έργα του αμφιθέατρου «Νίκος Τεμπονέρας»

Αυτοψία πραγματοποίησε χτες, Τετάρτη 18 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο, παρουσία στελεχών της Δημοτικής Αρχής, του Προεδρείου της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Μοσχάτου-Ταύρου και του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γενικού Λυκείου Ταύρου.

Οι εργασίες στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» αφορούν την ανακαίνιση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του κτιρίου, με σκοπό να γίνει πλήρως λειτουργικό και να χρησιμοποιηθεί από τα σχολεία της πόλης και τον Δήμο.

Τον Ανδρέα Ευθυμίου συνόδευσαν οι Αντιδήμαρχοι, Γιώργος Δαμηλάκος και Βασίλης Γρούμπας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννης Σάββας, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου, Παναγιώτης Καπλάνης, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Ταύρου, Τζένη Πουλάκη, Ειρήνη Σεϊτανίδου και Πέτρος Καραφωτιάς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, Μανώλης Αντωνάκος. Επίσης, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Μοσχάτου-Ταύρου, Γιώργος Σφυρόερας και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης, Γιάννης Νιώτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γενικού Λυκείου Ταύρου, Γιάννης Σκούληκας, εργαζόμενοι των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου καθώς και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας του έργου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Υλοποιούμε την ανακαίνιση του αμφιθέατρου «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο, με πόρους του Δήμου, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της κοινωνίας του Ταύρου, αφού αυτός ο χώρος παρέμενε επί χρόνια ανενεργός για λόγους ασφαλείας. Το αμφιθέατρο θα είναι έτοιμο για χρήση από τη νέα σχολική χρονιά και εύχομαι η μαθητική κοινότητα να το αξιοποιήσει όσο καλύτερα και δημιουργικότερα γίνεται. Με έργο τιμούμε την εμπιστοσύνη των πολιτών».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟΥ, ΑΥΤΟΨΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΟΣ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!