Αυτοκτόνησε λόγω οικονομικών ο πρώην πρόεδρος του δ.σ. Πειραιά

Τέλος στη ζωή του έδωσε ο πρώην πρόεδρος του δ.σ. Πειραιά (επί δημαρχίας Φασούλα) και αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Κ. Ρεσβάνης.

Ο 55χρονος Κ. Ρεσβάνης έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο του κτιρίου, στην οδό Παλαιολόγου 5, στον Πειραιά, όπου στεγάζεται  το γραφείο του.

Ο αυτόχειρας αντιμετώπιζε πολλά οικονομικά προβλήματα και είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και στις 13 Δεκεμβρίου όταν αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα.

Γεννήθηκε το 1958 στον Πειραιά και ήταν δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο Επικρατείας. Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις Νομικές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Παρισίων (PARIS VIII-Vincennes) παράλληλα με σπουδές Πολιτικής Οικονομίας και Κοινωνιολογίας στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Διηύθυνε ένα από τα παλαιότερα Δικηγορικά Γραφεία του Πειραιά που ήταν  συνέχεια των οικογενειακών γραφείων των γονέων του Σταύρου Ρεσβάνη και Ελένης Παπακαλιατάκη, επίσης Δικηγόρων.

Παράλληλα ήταν παλαιότερα  και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΡΕΣΒΑΝΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!