Αυτοκριτική Καμίνη: Καθόλου άδικη η κριτική για την καθαριότητα στην Αθήνα

«Καθόλου άδικη», σύμφωνα με τον ίδιο τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, οι κριτική που ασκούν πολίτες για την εικόνα της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δήμαρχος απαντώντας σε σχετική ερώτηση σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», «οι πολίτες δικαίως βλέπουν μια Αθήνα που δεν γίνεται πιο καθαρή, πιο φωτεινή το βράδυ, με πολλά, υπερβολικά πολλά τραπεζάκια έξω. Δεν έχουμε πετύχει σε αυτά όσο θα θέλαμε».

«Δεν τα παρατάμε, προσπαθούμε, είναι δουλειά μας. Δεν θα υποσχεθώ τίποτα. Έχω πεισμώσει και θυμώσει», τόνισε στη συνέχεια ο δήμαρχος.

«Σε λίγους μήνες να με ξαναρωτήσετε παρακαλώ και για τα τρία. Αλλά ξέρετε, είμαι υπερήφανος ότι μπορώ να κοιτάω κατάματα τον δημότη και να του εξηγώ και για ό,τι δεν έχει γίνει και για ποιο λόγο δεν το έχουμε ακόμη καταφέρει. Οι πολίτες μας αναγνωρίζουν εντιμότητα και προσπάθεια και γι αυτό μας ακούν. Εξάλλου δεν έρχονται από άλλο πλανήτη. Βλέπουν και μια Αθήνα στην οποία έχει επιστρέψει η ζωντάνια, δειλά – δειλά η επιχειρηματική δραστηριότητα, ο τουρισμός, η αισιοδοξία και η παγκόσμια αναγνώριση», κατέληξε στην απάντησή του ο κ. Καμίνης.

Διαβάστε ακόμη στην aftodioikisi.gr : Καμίνης: Τελευταία ευκαιρία για την Κεντροαριστερά

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!