Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Τεράστια επιτυχία το «Τετρακοσάρι»

Πλούσιο θέαμα και κόντρες με γερές δόσεις αδρεναλίνης, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επτά (7) χιλιάδες και πλέον επισκέπτες του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, που παρακολούθησαν το «Tetrakosari VI» που διοργάνωσε το γνωστό περιοδικό Autokinisimag.gr το τριήμερο 29-30 και 31 Μαρτίου 2013 (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή).

Το αδιαχώρητο στους χώρους του Αυτοκινητοδρομίου (pits και κερκίδες) που κατελήφθησαν από τους χιλιάδες funs των μεγάλων ταχυτήτων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των μηχανών των αυτοκινήτων που βρυχώνται επί τετρακόσια δύο μέτρα στη μεγάλη ευθεία της σερραϊκής πίστας.

Το τριήμερο αυτό event έχει γίνει πλέον θεσμός κι ενδεικτικά αναφέρεται ότι από το πρώτο 24ώρο που ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση της διοργάνωσης συμπληρώθηκαν οι 160 συμμετοχές που τέθηκαν ως όριο, ενώ υπήρξαν άλλοι τόσοι επιλαχόντες.

Τέλος επισημαίνεται ότι το πανελλαδικώς γνωστό περιοδικό και η ομάδα του (Autokinisimag.gr και Tetrakosari.gr), που έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη στις διοργανώσεις επιτάχυνσης, υπόσχονται συνέχεια του θεάματος στις Σέρρες, καθώς το Αυτοκινητοδρόμιο θα φιλοξενήσει εντός του έτους το Tetrakosari VII στις 28-29 και 30 Ιουνίου και το Tetrakosari VIII στις 11-12 και 13 Οκτωβρίου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ, ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ VI


Αφήστε μια απάντηση