«Αυθαίρετη» η διεξαγωγή του 5ου Αντι-απαγορευτικού Φεστιβάλ

Αντίθετοι στη διεξαγωγή του 5ου αντι-απαγορευτικού φεστιβάλ δηλώνουν οι δήμαρχοι Ιλίου, Αγίων Αναργύρων και Καματερού, τονίζοντας ότι πραγματοποιήθηκε χωρίς την άδειά τους.

Συγκεκριμένα, οι δήμαρχοι των τριών περιοχών (Ν. Ζενέτος, Ν. Σαράντης και Ν. Καμαρινόπουλος) με ανακοίνωσή τους γνωστοποιούν την πλήρη αντίθεσή τους σε οποιαδήποτε εκδήλωση περιεχομένου ανάλογου με αυτό του 5ου Αντι-απαγορευτικού Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Μαΐου 2009 στο πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», επισημαίνοντας ότι το θέμα των ναρκωτικών αποτελεί μια σύγχρονη μάστιγα την οποία δίνουν αγώνα να καταπολεμήσουν και μέσα από το διαδημοτικό Κέντρο Πρόληψης από τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών «Φαέθων». Όπως υπογραμμίζουν ουδέποτε έδωσαν την άδειά τους για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης, η οποία τελικά έγινε αυθαίρετα.

Υπενθυμίζεται ότι το Φεστιβάλ που διοργάνωσαν διάφοροι φορείς, στις αρχές Μαϊου, είχε ως θέμα «απαγορεύστε τις απαγορεύσεις» και στόχο τη μείωση της βλάβης από τις εξαρτήσεις, το δικαίωμα στην ελευθεροχρησία και την αυτοκαλλιέργεια και την απεξάρτηση από την εγκληματικότητα και το παράνομο εμπόριο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ


Αφήστε μια απάντηση