ΑΕΚ -μπάσκετ: Νέα έδρα στα Άνω Λιόσια -Συμφωνία με δήμο, ΓΓΑ (φωτό+βίντεο)

Ιστορική μέρα είναι η σημερινή για την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, καθώς απέκτησε τη δική της έδρα στο κλειστό γυμναστήριο Άνω Λιοσίων.

Μιλώντας στην εκδήλωση για την υπογραφή της συμφωνίας, ανάμεσα στη ΓΓΑ, στην ΚΑΕ ΑΕΚ, στο Δήμο Φυλής και στις 8 Ομοσπονδίες των μαχητικών αθλημάτων, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τόνισε: «Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για όλους. Ιδιαιτέρως για εμάς, τη διοίκηση του ΣΕΦ και όλα τα στελέχη. Είμαι ικανοποιημένος και συγκινημένος. Δέκα έξι χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες η κυβέρνηση έβαλε μπροστά και έχουμε την πρώτη αξιοποίηση Ολυμπιακής εγκατάστασης. Και θα ακολουθήσουν κι άλλες. Ευχαριστώ τον δήμαρχο Φυλής. Είναι αξιοποίηση που γίνεται προς όφελος των δημοτών και αναβαθμίζουν την πόλη. Μια ολόκληρη περιοχή αναβαθμίζεται και ο αθλητισμός συμβάλλει στην τοπική οικονομία σε ναι δύσκολη περιοχή. Να μπει τάξη στις αθλητικές δομές διότι μίνι έτσι αναπτύσσεται ο ελληνικός αθλητισμός. Ήδη στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε ο πλειοδοτικός διαγωνισμός των εγκαταστάσεων τένις, ολοκληρώνονται οι μελέτες για το στέγαστρο Καλατράβα. Το Ολυμπιακό χωριό πέρασε στην ΓΓΑ. Συζητείται η συνεργασία ομοσπονδιών για αναβάθμιση άλλων Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Παραχωρήθηκαν πολλά στρέμματα στον δήμο Κορυδαλλού και θα κατασκευαστεί αθλητικό κέντρο. Επιπλέον είναι σε εξέλιξη το μητρώο αθλητικών σωματείων. Η πλήρης διαφάνεια των ομάδων.»

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Φίλες και φίλοι σήμερα για εμάς είναι ιστορική μέρα. Ένα αιώνιο πρόβλημα επιλύεται με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Η βασίλισσα ΑΕΚ μπαίνει στο παλάτι της. Η ΑΕΚ αποκτά έδρα αντάξια της ιστορίας της. Με την στήριξη της πολιτείας σε δύο κοινοβουλευτικές περιόδους η τάξη αποκαθίσταται».

Ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς είπε ότι ο Δήμος έχει αφήσει πίσω του τη μιζέρια και πορεύεται στο μέλλον. “Με την εγκατάσταση της ΑΕΚ θα γίνουμε πρώτοι και στα αθλητικά προγράμματα, όπως είμαστε πρώτοι και στα ενεργειακά, θα αλλάξει η φυσιογνωμία (brand name) του Δήμου και θα επιταχυνθεί η ανάπτυξη”, πρόσθεσε ο Δήμαρχος Φυλής ο οποίος δεν παρέλειψε να καλωσορίσει τους παρισταμένους προέδρους των Ομοσπονδιών, με τους οποίους ο Δήμος έχει, εδώ και χρόνια, άριστη συνεργασία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Φυλής, στελέχη και αθλητές της ΑΕΚ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΓΗΠΕΔΟ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΑΕΚ, ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!