Αδελφοποιήθηκαν οι Δήμοι Σαρωνικού-Crispiano Ιταλίας.

Με απόλυτη επιτυχία η τελική φάση της Αδελφοποίησης του Δήμου Σαρωνικού με τον Δήμο Crispiano της Ιταλίας με την επίσημη τελετή αδελφοποίησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 21 Απριλίου 2013 στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαρωνικού.

Η τελετή ξεκίνησε με ένα μουσικό καλωσόρισμα με γνωστά τραγούδια από την Ασπασία Νηστικούλη και τον Φίλιππο Ρούσσο από την ομάδα «Young Volunteers in Action».  

Αμέσως μετά, έλαβε χώρα η επίσημη τελετή της αδελφοποίησης με τις ομιλίες των δύο δημάρχων, την ανάγνωση και την υπογραφή του όρκου της αδελφοποίησης και την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων ως επισφράγιση και επιβεβαίωση της φιλίας, της αδελφότητας και της αλληλεγγύης ανάμεσα στις δύο πόλεις.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου, στην ομιλία του, αφού καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους στην εκδήλωση, αναφέρθηκε στις πολυετείς σχέσεις που συνδέουν τις δύο περιοχές από την περίοδο που υπήρχε ακόμα ο δήμος Καλυβίων με συνεχείς ανταλλαγές επισκέψεων και ιδεών ανάμεσα στους νέους των δύο πόλεων κυρίως σε επίπεδο χορευτικών τμημάτων.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΤΕΛΕΤΗ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση