«Αδέλφια» Ωραιόκαστρο – Ντέλμοντ αλλά χωρίς δημοσιότητα

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τρεις ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα, υπό το φόβο της πρόκλησης αντιδράσεων από εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Γερμανού υφυπουργού Εργασίας, Χάνς-Γιοάχιμ Φούχτελ και του Έλληνα υπουργού Εσωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδη, η εκδήλωση υπογραφής συμφώνου αδελφοποίησης και συνεργασίας ανάμεσα στους δήμους Ωραιοκάστρου και Ντέτμολντ του ομόσπονδου κρατιδίου Ρηνανίας και Βεστφαλίας.

Η εκδήλωση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου, αλλά για λόγους ασφαλείας αποφασίστηκε να γίνει τρεις ώρες νωρίτερα, γεγονός για το οποίο δεν ενημερώθηκαν καν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάντος, το σύμφωνο που υπογράφηκε προβλέπει τη συνεργασία μεταξύ των δύο δήμων στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με την ανάπτυξη επενδύσεων στην ευρύτερη περιοχή του Ωραιοκάστρου. Στην εκδήλωση μίλησε ο κ. Φούχτελ ο οποίος χαιρέτησε την «υποδειγματική συνεργασία» μεταξύ των δύο δήμων και υποσχέθηκε ότι θα είναι αρωγός στην πρωτοβουλία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχετικά

Ωραιόκαστρο: Νέα «υποδοχή» το απόγευμα στο Φούχτελ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!