ΑΔΕΔΥ: Παννατική στάση εργασίας στις 3/9 για συμπαράσταση στη ΠΟΕ-ΟΤΑ

Παννατική στάση εργασίας την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου από τις 11 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιας εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ, καλώντας τους εργαζόμενους σε διαμαρτυρία στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, να συμπαρασταθούν στο γενικό συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ που εκείνη την ημέρα δικάζεται για την απεργιακή κινητοποίηση που πραγματοποίησε τον Οκτώβριο του 2011, ενάντια στις περικοπές των αποδοχών των εργαζομένων (νέο μισθολόγιο) και στα μνημονιακά μέτρα.

 

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

«Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει απερίφραστα τη νέα επιχείρηση εκφοβισμού και τρομοκράτησης και ποινικοποίησης του συνδικαλιστικού κινήματος που επιχειρεί η Κυβέρνηση, με τη δικαστική παραπομπή σύσσωμου του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ – ΟΤΑ. Η κατηγορία που ανασύρει και προσάπτει στην ΠΟΕ – ΟΤΑ, η μνημονιακή Κυβέρνηση, αφορά στην αντίδραση της Ομοσπονδίας και στην απεργιακή κινητοποίηση που πραγματοποίησε τον Οκτώβριο του 2011, ενάντια στις περικοπές των αποδοχών των εργαζομένων (νέο μισθολόγιο) και στα μνημονιακά μέτρα.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει την πλήρη συμπαράστασή της στην ΠΟΕ – ΟΤΑ. Κηρύσσει Παναττική Στάση Εργασίας την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013, από τις 11:00 πμ έως τη λήξη του ωραρίου και καλεί τους εργαζόμενους να δείξουν, με τη μαζική τους παρουσία στις 12:00 το μεσημέρι στα Δικαστήρια, στην Κυβέρνηση, ότι με τέτοιες μεθοδεύσεις δεν πρόκειται να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των συνδικάτων και των εργαζομένων. Τα συνδικάτα θα συνεχίσουν τον αγώνα τους ακόμα πιο δυναμικά, ενωτικά και μαζικά μέχρι την  ανατροπή της πολιτικής – λαιμητόμου των Υπηρεσιών, των Κοινωνικών Αγαθών και των Δημοσίων Υπαλλήλων».

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!