Α. Παχατουρίδης: «Την Κυριακή το 63% της πόλης μάς στήριξε, σήμερα δουλεύουμε για το 100%!»

Μήνυμα ενότητας, χωρίς τους διαχωρισμούς και τις διαιρέσεις του παρελθόντος, με επίκεντρο τις γειτονιές και την κοινωνική αλληλεγγύη, εξέφρασε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης προς όλους τους Περιστεριώτες.

Το εκλογικό αποτέλεσμα ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Περιστερίου, δεν το εκλαμβάνει ως θρίαμβο αλλά ως μία μεγάλη ευθύνη στις δύσκολες εποχές που ζούμε εξαιτίας της μνημονιακής ασφυξίας.

Ωστόσο, με βάση τα στατιστικά δεδομένα, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν ένας θρίαμβος του κ. Παχατουρίδη, που έσπασε όλα τα εκλογικά «ρεκόρ» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, χαρίζοντάς του την πρωτιά σε πανελλαδικό επίπεδο με διαφορά από τους άλλους Δημάρχους.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους δέκα μεγαλύτερους Δήμους της χώρας ο Δήμαρχος Περιστερίου ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να επανεκλεγεί από την πρώτη Κυριακή, ξεπερνώντας σε ποσοστό το 62%.

Επιπλέον, ο κ. Παχατουρίδης είναι ο μοναδικός Δήμαρχος που έχει καταφέρει να επανεκλεγεί σε τέσσερις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, ανεβάζοντας κάθε φορά το εκλογικό ποσοστό του.

Ιδιαίτερα συγκινημένος από την αγάπη και τη λατρεία των Περιστεριωτών, το βράδυ των εκλογών της 18ης Μαΐου, μιλώντας σε χιλιάδες συγκεντρωμένους συμπολίτες του, ευχαρίστησε τόσο εκείνους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του όσο και τους συνεργάτες του για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ο κ. Παχατουρίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους τόνισε ότι: «Στηριζόμουν από την κοινωνία της πόλης. Έχω αναπτύξει μια άλλη σχέση με την κοινωνία. Απευθύνθηκα στους συμπολίτες μου λέγοντάς τους ότι αν πιστεύουν πως είμαι κακός Δήμαρχος, να με στείλουν σπίτι μου», ενώ πρόσθεσε ότι στην πόλη του Περιστερίου δεν υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι, παρά μόνο μαχητές που παλεύουν και προσπαθούν να κερδίσουν τη ζωή τους σε αντίξοες συνθήκες. Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να τους κοιτώ στα μάτια, αν δεν προσπαθώ κι εγώ για αυτούς».

Σχετικά με το εντυπωσιακό γεγονός ότι κάθε φορά που θέτει υποψηφιότητα, το εκλογικό του ποσοστό αυξάνεται, ο Δήμαρχος Περιστερίου ξεκαθάρισε ότι για το ποσοστό αυτό δεν μπορεί κανένα κόμμα να πανηγυρίζει, καθώς ο ίδιος ανήκει στην ακομμάτιστη Τοπική Αυτοδιοίκηση.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!