Α. Γκλέτσος: "Θα είμαι δήμαρχος για μια ακόμη θητεία. Μετά θα είμαι απλά δημοτικός σύμβουλος" (video) - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
22
Μάι
Back

Α. Γκλέτσος: “Θα είμαι δήμαρχος για μια ακόμη θητεία. Μετά θα είμαι απλά δημοτικός σύμβουλος” (video)

Aποκαλύψεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας χθες βράδυ, όπου ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων, της μέχρι τώρα θητείας του.

” Θα είμαι Δήμαρχος για μια ακόμη θητεία. Μετά θα είμαι απλά δημοτικός σύμβουλος….”, είπε ο Δήμαρχος Στυλίδας κλείνοντας τον απολογισμό της πρώτης του θητείας.

” Η ομάδα δούλεψε. Μέσα στην κρίση κάναμε πράγματα, που οι προηγούμενες δημοτικές αρχές δεν έκαναν για πολλές δεκαετίες. Μπορούμε και λέμε τα πράγματα με το όνομά τους γιατί δεν βάλαμε ποτέ το χέρι στο μέλι. Και το λέω δημόσια αν κάποιος από τους συνεργάτες μου βάλει το χέρι στο μέλι, θα του το κόψω εγώ ο ίδιος και θα τον στείλω στον Εισαγγελέα…”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος.

Το σημαντικότερο έργο ήταν αναμφίβολα ο βιολογικός καθαρισμός της Στυλίδας. Ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε πως τελικά κατάφεραν να κάνουν αυτό το σημαντικό έργο για τη Στυλίδα και να δρομολογήσουν και τους βιολογικούς για τις άλλες περιοχές της ανατολικής Φθιώτιδας.

Ο Δήμαρχος αισθάνθηκε χθες την ανάγκη να βραβεύσει τον άνθρωπο που είναι κάτι παραπάνω από αδελφός του και που ακούει στο όνομα Νίκος Φρονιμόπουλος.

“Ο βιολογικός καθαρισμός για το ΥΠΕΚΑ και τις Βρυξέλλες “λειτουργούσε”. Αν λέγαμε ότι δεν λειτουργεί τα πρόστιμα στο Δήμο θα ήταν απίστευτα μεγάλα. Ο Νίκος πήγε στα υπουργεία και στις Βρυξέλλες και κατάφερε να βρει λύση. Να γίνει από την αρχή ο σχεδιασμός και να προχωρήσει το έργο χωρίς να πληρώσουμε τα δάνεια της Αγγλίας…”, είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Νίκος Φρονιμόπουλος μιλώντας στο LamiaReport είπε ότι επειδή ξέρει πόσο αγαπάει ο Δήμαρχος τον τόπο του θα έκανε οτιδήποτε για να τον βοηθήσει και θα το ξανακάνει αν χρειαστεί.

Πηγή: LamiaReport.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!