80 διεθνείς τουριστικοί πράκτορες για την προβολή της Αθήνας

Η τουριστική προβολή της Αθήνας, η αποκατάσταση της εικόνας της στη διεθνή αγορά και η προώθηση της πόλης ως αυτόνομου ταξιδιωτικού προορισμού, βρίσκεται στο επίκεντρο του Travel Trade Athens 2013, που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων στις 22 και 23 Απριλίου 2013, στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15).

Την πρόσκληση του δήμου Αθηναίων έχουν αποδεχθεί και θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 60 hostedbuyers από το εξωτερικό και 100 προμηθευτές από όλο το φάσμα της τουριστικής αγοράς της Αθήνας, σε ένα διήμερο workshop και συναντήσεων, ενώ αναμένεται και η συμμετοχή τουλάχιστον 15 δημοσιογράφων και εκπρόσωπων ξένων Μέσων Ενημέρωσης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, θα καλωσορίσει τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση σε ειδική τελετή υποδοχής στο Δημαρχιακό Μέγαρο στην Πλατεία Κοτζιά, την Κυριακή 21 Απριλίου. Τη Δευτέρα 22 Απριλίου, ο δήμαρχος Αθηναίων θα ανοίξει τις εργασίες του workshop με τις προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ hostedbuyers και προμηθευτών και την Τρίτη 23 Απριλίου θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου για τα αποτελέσματα και συμπεράσματα της διοργάνωσης και για τη σημασία της στην τουριστική ανάπτυξη της Αθήνας.

Πρόκειται για το πρώτο διεθνές workshop αποκλειστικά για το προορισμό της Αθήνας, το οποίο διοργανώνεται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Tour Operators Ευρώπης (European Tour Operators Association- ETOA).

 

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ


Αφήστε μια απάντηση