245 πρωτοετείς φοιτητές τίμησε ο Δήμος Κηφισιάς

Τη βράβευση 245 πρωτοετών Φοιτητών και Φοιτητριών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με το Σύστημα των  Πανελλαδικών Εξετάσεων του έτους 2020  από τα Λύκεια του Δήμου μας πραγματοποίησε το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» του ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ στις   14/6/2021  στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως η οποία στον σύντομο χαιρετισμό της στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι οι φοιτητές να εκμεταλλευτούν τα έτη του Πανεπιστημίου, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την ξεχωριστή προσπάθεια των γονέων σε αυτό τον αγώνα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν  ο Δήμαρχος Κηφισιάς  κ. Γιώργος   Θωμάκος καθώς  και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αχιλλέας Κουρέπης, ο οποίος είχε και τον συντονισμό της εκδήλωσης.

Συγχαρητήρια και ευχές έδωσαν και όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι οι οποίοι παρευρέθησαν και απένειμαν βραβεία στα οποία ήταν αποτυπωμένα τα λόγια του Ρήγα Βελεστινλή.  « Όλοι ,χωρίς εξαίρεσιν, έχουν χρέος να ηξεύρουν  γράμματα. Εκ των γραμμάτων γεννάται η προκοπή με την οποία λάμπουν τα ελεύθερα έθνη .»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων  κ. Νικόλαος Βούτσης, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού  «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ»  κ. Λίλα Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταύρος Ζαπάντης, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Επιχειρηματικότητας   και Διεθνών Σχέσεων  κ. Γιάννης Παντελεάκης, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής  Ενότητας Νέας  Ερυθραίας και  Τοπικής  Δημοκρατίας  κ. Νικήτας Κόκκαλης  , ο Αντιδήμαρχος  Περιβάλλοντος , Πρασίνου , Ανακύκλωσης, και Εθελοντισμού  κ. Γεώργιος  Σκορδίλης , ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αλέξιος Μακρής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Νικολέττα Ποντικάκη  και κα Αγγελική Παπάζογλου.

Επίσης οι Λυκειάρχες: 1ου Λυκείου Κηφισιάς κα Ελένη Παπαδημητρίου, 2ου Λυκείου Κηφισιάς κα Γεωργία Στασινοπούλου, , 3ου Λυκείου Κηφισιάς κ. Ηλίας Κούτσικος και Αναξαγόρειου Λυκείου Νέας Ερυθραίας κ. Παναγιώτης Σπιθουράκης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]