21-000-δρομείς-στον-6ο-ημιμαραθώνιο-της-αθήν-53618
ΔΗΜΟΙ | 18.03.2017 | 14:23

21.000 δρομείς στον 6ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας -Μεγάλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Περισσότεροι από 21.000 δρομείς αναμένεται να πλημμυρίσουν αύριο τους δρόμους της Αθήνας συμμετέχοντας στον 6ο Ημιμαραθώνιο, που αποτελεί το μεγάλο αθλητικό γεγονός της άνοιξης για την πρωτεύουσα.

Την εκκίνηση θα δώσει στις 9 το πρωί, μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης μαζί με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστα Παναγόπουλο. Ο μεγάλος αριθμός των συμμετεχόντων επιβεβαιώνει τη δυναμική του θεσμού και τον καθιερώνει στη δρομική κοινότητα διεθνώς. Πέραν της διαδρομής του Ημιμαραθωνίου, θα διεξαχθούν αγώνες 5 και 3 χιλιομέτρων καθώς και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά και ΑμεΑ.

Η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου των 5 χιλιομέτρων δίνεται στις 11.45 π.μ. στην Πλατεία Συντάγματος, στο ύψος της οδού Όθωνος καιν οι αθλητές τερματίζουν επί της λεωφόρου Αμαλίας μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου των 3 χιλιομέτρων δίνεται στις 9.10 το πρωί επί της λεωφόρου Βασ. Σοφίας, στο ύψος της οδού Νεοφύτου Δούκα και οι δρομείς τερματίζουν επί της λεωφόρου Αμαλίας μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Τέλος, η εκκίνηση του Αγώνα 1000 μέτρων για παιδιά και ΑμεΑ δίνεται στις 9.35 π.μ. στο ύψος  της διασταύρωσης της οδού Ριζάρη με τη λεωφόρο Βασ. Σοφίας με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Αμαλίας και τερματισμό μπροστά στην πλατεία Συντάγματος.

Διαβάστε ακόμη στην aftodioikisi.gr : Αθήνα: Μεγάλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή -Τι πρέπει να γνωρίζετε