Δ. Ζαγοράς: Επικοινωνία με Θεοδωρικάκο για ζημιές και κορωνοϊό

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 5 Απριλίου 2020 - 17:00
  • Comments Off

Την στήριξη της κυβέρνησης στη νέα δοκιμασία του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου ο οποίος πλήττεται από ακραία καιρικά φαινόμενα, διαβεβαίωσε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε σήμερα με τον Δήμαρχο κ. Παν. Κουτσάφτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου.

Ο Υπουργός, έχοντας ενημερωθεί από τον βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ κ. Χρ. Μπουκώρο για τις νέες ζημιές που προκλήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, τηλεφώνησε στον Κ. Κουτσάφτη προκειμένου να ενημερωθεί για την έκταση των προβλημάτων και να δηλώσει τη στήριξη της κυβέρνησης στη νέα δοκιμασία του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Παράλληλα, έγινε στον κ. Θεοδωρικάκο ενημέρωση για τα προβλήματα που προκαλούν στην τοπική οικονομία τα διοικητικά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας και στις επιπτώσεις τους και στα οικονομικά του Δήμου.

«Το άμεσο ενδιαφέρον του κ. Υπουργού και η βούλησή του να σταθεί η Κυβέρνηση αρωγός στην νέα μεγάλη προσπάθεια του Δήμου να κρατήσουμε και πάλι όρθια την περιοχή, μας οπλίζει με περισσότερη δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίσουμε κι αυτή την πρόκληση.

Αύριο Δευτέρα, όπως συμφωνήσαμε, τονίζει ο Δήμαρχος κ. Παν. Κουτσάφτης, θα βρίσκονται στο γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών λεπτομερείς εκθέσεις με τα προβλήματα που προκάλεσαν τα ακραία φαινόμενα και τις ιεραρχημένες δράσεις οι οποίες απαιτούνται άμεσα.

Υπήρξε η δέσμευση του κ. Θεοδωρικάκου για άμεση έκτακτη ενίσχυση του Δήμου μας. Επίσης ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων. Αγοραστό, ο οποίος με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, βρίσκονται στο πλευρό μας με όλες τους τις δυνάμεις.

Σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, δίνουμε έναν ακόμη σκληρό αγώνα με συμμάχους την Κυβέρνηση, την Περιφέρεια, το πολιτικό προσωπικό του νομού μας, με φορείς, με την κοινωνία σύσσωμη. Παραμένουμε ενωμένοι, δυνατοί. Μένουμε εδώ, στην πρώτη γραμμή του αγώνα.»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΒΡΟΧΕΣ, ΖΗΜΙΕΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!