Δ. Αλεξανδρούπολης: Σε πλήρους απασχόλησης μετατρέπονται οι συμβάσεις των σχολικών καθαριστριών

Σε πλήρους απασχόλησης από μερικής, μετατρέπονται οι συμβάσεις του προσωπικού καθαριότητας σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Αλεξανδρούπολης, με απόφαση του ΔΣ..

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Αλεξανδρούπολης: «Λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες που έχουν εκτεθεί από τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και από τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, τη σχετική αλληλογραφία από τις σχολικές μονάδες και την αυξημένη ανάγκη για επαρκή και ασφαλή καθαριότητα των σχολικών μονάδων λόγω της επιδημίας του Covid_19, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, από τους πρώτους δήμους στην Ελλάδα, προχώρησε στη μετατροπή των συμβάσεων του προσωπικού καθαριότητας από μερικής σε πλήρους απασχόλησης.»

Η ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου:

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου χαιρετίζει την εισήγηση της Δημοτικής Αρχής και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, να μετατρέψει το προσωπικό που εργάζεται στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων απο μερικής απασχόλησης σε πλήρους απασχόλησης.

Είναι ένα σημαντικό βήμα για τον κλάδο των καθαριστριών.

Ο αγώνα συνεχίζεται για το επόμενο βήμα, την μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, είναι από τους πρώτους δήμους στην Ελλάδα που προχώρησε στη μετατροπή των συμβάσεων του προσωπικού καθαριότητας από μερικής σε πλήρους απασχόλησης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!