ξεκίνησε-η-συνεργασία-my-market-wolt-85758
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 15.01.2022 | 10:14

Ξεκίνησε η συνεργασία My market – Wolt

Ξεκίνησε η συνεργασία ανάμεσα στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ My market (συμφερόντων Παντελιάδη) και στη Wolt όσον αφορά τη διανομή προϊόντων.

Πλέον εδώ και λίγες μέρες μέσω της δημοφιλούς ψηφιακής πλατφόρμας Wolt μπορεί κάποιος να παραγγείλει και να παραλάβει προϊόντα από την αλυσίδα My market. Για την ώρα εξυπηρετούνται κάποιες περιοχές της Αθήνας μόνο από το κατάστημα της αλυσίδας στους Αμπελοκήπους και μελλοντικά αναμένεται να ενταχθούν στην πλατφόρμα και άλλα καταστήματα της αλυσίδας προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές σε περισσότερες περιοχές.

Υπενθυμίζεται ότι την άνοιξη του 2020 είχαν ξεκινήσει συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για την έναρξη πιλοτικής συνεργασίας, η οποία όμως δεν προχώρησε τότε. Ωστόσο, η Wolt και ο όμιλος ΜETRO AEBE, στον οποίο ανήκει η αλυσίδα My market, ξεκίνησαν συνεργασία πριν από μερικούς μήνες σε άλλο επίπεδο. Συγκεκριμένα, ο όμιλος έγινε βασικός προμηθευτής της Wolt Market, της υπηρεσίας λιανικής που έχει ξεκινήσει η πλατφόρμα στην Ελλάδα από τον περασμένο Απρίλιο.

Μέσω του καταστήματος Μy market των Αμπελοκήπων καλύπτονται πάντως αρκετές περιοχές, όχι μόνο του κέντρου της Αθήνας, όπως ο Χολαργός, το Χαλάνδρι, το Νέο Ψυχικό, ο Βύρωνας, το Γαλάτσι κ.ά. Το ύψος της ελάχιστης παραγγελίας είναι 20 ευρώ, ενώ προβλέπεται κόστος διανομής 3 ευρώ. Η διανομή των προϊόντων γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9 π.μ. έως 8 μ.μ. και το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Την Κυριακή δεν γίνονται διανομές προϊόντων.

Η Wolt γίνεται η τέταρτη πλατφόρμα που συνεργάζεται με μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ για την παραγγελιοληψία και τη διανομή των προϊόντων τους.