Χαλκιδική: Έκθεση για σπορ, θάλασσα και... ενέργεια ολυμπιονίκη Ηλία Ηλιάδη - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
19
Οκτώβριος
Back

Χαλκιδική: Έκθεση για σπορ, θάλασσα και… ενέργεια ολυμπιονίκη Ηλία Ηλιάδη

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση «Θάλασσα & ΣπόρΥγραεριοκίνηση & Ενέργεια» στην προβλήτα των Ν. Μουδανιών το Σαββατοκύριακο 1112 Αυγούστου 2012., τα εγκαίνια της οποίας έκανε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θόδωρος Καράογλου. Η έκθεση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Σε μία ειδική διαμόρφωση της προβλήτας των Ν. Μουδανιών, συμμετείχαν 75 επιχειρήσεις του νομού Χαλκιδικής αλλά και της Θεσσαλονίκης, οι οποίες έμεινα ευχαριστημένες τόσο από την όλη διοργάνωση όσο και από τον κόσμο που επισκέφτηκε την έκθεση.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γεώργιος Γκιλής αλλά και ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παπαδόπουλος τόνισαν στους λόγους τους, τη σπουδαιότητα των εκθέσεων αυτών που έχουν ως σκοπό την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, καθώς και την προσπάθεια που καταβάλουν τα Επιμελητήρια, ώστε να βοηθήσουν τα μέλη τους να αναδείξουν τα πλεονεκτήματα των προϊόντων τους και να προβούν σε νέες συνεργασίες.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο πρόεδρος του Επιμελητήριο Χαλκιδικής . Γκιλής τίμησε τον Ολυμπιονίκη, αθλητή του judo Ηλία Ηλιάδη για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό, καθώς και για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Παράλληλα κατά το διήμερο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν διάφορες εκδηλώσεις όπως η «Γιορτή Μπύρας και Παγωτού» οι οποίες πλαισιώθηκαν από τη μουσική του συγκροτήματος «Μουσικοί Οδοιπόροι», του Ωδείου Ν. Μουδανιών «Κέντρο Τέχνης Σύνθεση», την παρουσίαση μοντέρνων χορών από τη Σχολή «Valentino», Σχολή Χορού Ο.Π.Α., παραδοσιακών χορών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Φάρο», ποντιακών χορών από το Σύλλογο Ποντίων Ν. Μουδανιών «Αλέξανδρος Υψηλάντης», καθώς και πολεμικών τεχνών από τον Αθλητικό Σύλλογο «Μακεδονική Φάλαγγα».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!