TUI: Επιμηκύνει τη σεζόν στην Ελλάδα με «όπλο» τις μικρές μονάδες

Με όχημα τη διαρκή ζήτηση για τη χώρα μας, τον καλό καιρό, την καθετοποιημένη της λειτουργία (αερομεταφορές, ξενοδοχεία κ.τ.λ.), αλλά και τη συνεργασία με πολλά μικρά ξενοδοχεία, συχνά οικογενειακά,  ο μεγαλύτερος «πελάτης» το Ελληνικού τουρισμού επιχειρεί να επιμηκύνει τη σεζόν για φέτος. Είναι ενδεικτικό ότι μιλώντας χτες το βράδυ σε διαδικτυακή ενημέρωση για το πλάνο του ομίλου στη χώρα μας ο κ. Sebastian Ebel, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της TUI, υπεύθυνος για τους τομείς των Ξενοδοχείων, της Κρουαζιέρας και των Δραστηριοτήτων του γκρούπ ανέφερε ότι «μέχρι το τέλος Νοεμβρίου μπορούμε να πιάσουμε τον στόχο του 1 εκατ. ταξιδιωτών που θα φέρει η TUI στην Ελλάδα, εκ των οποίων ένα 20% υπολογίζεται την περίοδο του φθινοπώρου έως και το Νοέμβριο».

Μάλιστα τόνισε ότι στη δεδομένη συγκυρία που διαμορφώνει η πανδημία αποτελεί πλεονέκτημα της χώρας μας το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά μικρότερου μεγέθους ξενοδοχεία σε σχέση με άλλες αγορές, που παρέχουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος εκπροσωπείται στη χώρα για περισσότερα από 40 χρόνια και προσφέρει πάνω από 1.500 ελληνικά ξενοδοχεία. Τα τελευταία χρόνια, η TUI έχει επεκτείνει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο των δικών της ξενοδοχειακών brands και concepts στην Ελλάδα, με συνολικά 49 ξενοδοχεία, τα περισσότερα από τα οποία σε συνεργασία με την Atlantica Hotels & Resorts. Μόνο το καλοκαίρι του 2019, προστέθηκαν έξι νέα ξενοδοχεία με τα εμπορικά σήματα της TUI.

Για πρώτη φορά η σεζόν έως τον Νοέμβριο

Μάλιστα ο κ. Sebastian Ebel  τόνισε ότι η TUI για πρώτη φορά επεκτείνει τη σεζόν έως το Νοέμβριο και «φέτος ειδικά ο καιρός είναι πολύ καλός. Το να αναπτύξουμε την Ελλάδα από ένα προορισμό έξι μηνών σε έναν προορισμό 9 μηνών είναι πολύ σημαντικό και θεωρούμε ότι αυτή την στιγμή εδώ υπάρχει μία ευκαιρία.»

Ήδη το νέο απόκτημα του τουριστικού κολοσσού το Robinson Club στo Κουτσουνάρι, όπου βέβαια το καλοκαίρι καλά κρατεί παραδοσιακά εμφανίζει υψηλές πληρότητες το φθινόπωρο.

«Φέτος νούμερο 1 προορισμός για τον όμιλο είναι η Ελλάδα» ανέφερε  ο κ.  Τhomas Ellerbeck, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της TUI, που απέδωσε τη δημοφιλία της χώρας στην προωθητική πολιτική της TUI, την στάση της ελληνικής κυβέρνησης και των Ελλήνων ξενοδόχων στο κομμάτι της αντιμετώπισης της πανδημίας. «Θα μπορούσε να είναι πρότυπο και για άλλους προορισμούς στην Ευρώπη» ανέφερε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρθηκε,  η TUI έχει επιμηκύνει τη σεζόν μέσα στο φθινόπωρο και στον τομέα της κρουαζιέρας με τεστ σε όλους τους ταξιδιώτες εξ’ αρχής.

Τι ισχύει σε σχέση με το 2021

Σε σχέση με το 2021 τα στελέχη της TUI απέφυγαν να δώσουν σαφή ορίζοντα καθώς άλλωστε τα πράγματα στα μέτωπο της πανδημίας είναι ρευστά. Βέβαια,, «έστω κι αν έχουμε την απρόβλεπτη παράμετρο της πανδημίας. Το σίγουρο είναι ότι η χώρα έχει όλες τις προϋποθέσεις να πάει καλά και την επόμενη χρονιά» ανέφερε ο κ. Εbel.

Πηγή: Γιώργος Αλεξάκης, Reporter.gr

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, TUI GROUP, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, SEBASTIAN EBEL


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]