τρύπες-στο-taxisnet-η-επιστολή-στον-γ-παπαχρή-723336
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 21.09.2021 | 11:46

Τρύπες στο Taxisnet; Η επιστολή στον Γ. Παπαχρήστο

Τρύπες στο Taxisnet; Η επιστολή στον Γ. Παπαχρήστο

Το Taxisnet το οποίο θεωρούμε ότι είναι απρόσβλητο ενδεχομένως και να μην είναι.

Την επισήμανση αυτή κάνει στη στήλη του στα «Νέα» ο Γιώργος Παπαχρήστος με αφορμή «την επιστολή σοβαρού αναγνώστη μου ο οποίος με στοιχεία, τα δικά του είναι στη διάθεση παντός ενδιαφερομένου.

Τι αναφέρεται στηνκαταγγελία;

«Μου γράφει λοιπόν ο φίλος αναγνώστης φοροτεχνικός το επάγγελμα. Τον Οκτώβριο του 2020 άγνωστο άτομο υπέκλεψε από μία τυχαία ΔΟΥ τον κλειδάριθμο ενός φυσικού προσώπου κατοίκου εξωτερικού και πελάτη μου του οποίου είμαι ο μοναδικός αντίκλητος στην Εφορία.

Ο άγνωστος αυτός εν συνεχεία την ίδια μέρα έχοντας πλέον τον κλειδάριθμο έβαλε καινούργιους κωδικούς μπήκε στο Taxisnet και καταχώρισε 96 νέα μισθωτήρια με μισθωτές αλλοδαπούς και με ακίνητα τα οποία προφανώς είναι εικονικά με διευθύνσεις επιφάνειες ορόφους κ.ά αναληθή και που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.

Ακόμη και οι αριθμοί παροχής της ΔΕΗ είναι σε περίπου 40 μισθωτήρια ίδιοι παρότι το σύστημα υποτίθεται ότι δεν το επιτρέπει. Σημειώστε δε ότι στο Ε2 και στο Ε9 αναγράφουμε στη δήλωση του πελάτη μου μόνο ένα ακίνητο και κανένα άλλο που σημαίνει ότι δεν υπάρχει αντιστοιχία των στοιχείων και των καταχωρίσεων και ο καθένας μπορεί να μπαίνει στο Taxisnet και να αναρτά ό,τι τον εξυπηρετεί.

Λοιπόν θα ασχοληθεί κανείς σοβαρά με αυτό» ρωτά ο κ. Παπαχρήστος