Τράπεζες: Τι να προσέξετε στις συναλλαγές λόγω Πάσχα

Μεταφορές σε λογαριασμούς άλλων τραπεζών του εσωτερικού και του εξωτερικού που θα καταχωρούνται την Μεγάλη Πέμπτη, 29 Απριλίου θα εκτελεσθούν την Τετάρτη του Πάσχα, 5 Μαΐου 2021, ενώ όσες θα καταχωρούνται από την Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου ως και την Τετάρτη του Πάσχα, 5 Μαΐου 2021 θα εκτελεσθούν την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021, λόγω του Πάσχα και της αργίας της Πρωτομαγιάς.

Επιπλέον, πληρωμές τρίτων που εκτελούνται άμεσα θα ολοκληρώνονται κανονικά, με ημερομηνία χρέωσης του λογαριασμού την Τετάρτη του Πάσχα, 5 Μαΐου 2021.

Την ίδια ημέρα θα εκτελούνται και οι υπόλοιπες πληρωμές τρίτων που θα καταχωρoύνται από την Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου ως και την Τετάρτη του Πάσχα, 5 Μαΐου 2021.

Κανονικά θα εκτελούνται όλες τις ημέρες των αργιών, οι άμεσες καθώς και οι μεταχρονολογημένες μεταφορές μεταξύ λογαριασμών Alpha Bank, οι πληρωμές καρτών έκδοσης και οι μισθοδοσίες μέσω e-Banking.

Η Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου, η Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου και η Τρίτη του Πάσχα 4 Μαΐου 2021 είναι εθνικές αργίες, λόγω του Ορθόδοξου Πάσχα και της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ, ΠΑΣΧΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]