Την ανάπλαση του Αστέρα Βουλιαγμένης ανέλαβε η ΑΚΤΩΡ - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
27
Ιανουάριος
Back

Την ανάπλαση του Αστέρα Βουλιαγμένης ανέλαβε η ΑΚΤΩΡ

Την ανακαίνιση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ανέλαβε η ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2018.

Η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ υπέγραψε με την ΑΚΤΩΡ ΑTΕ σύμβασης για την ανακαίνιση/ανάπλαση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος της εταιρείας. Η ολοκλήρωση των προβλεπομένων με την ως άνω σύμβαση εργασιών ανακαίνισης/ανάπλασης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος συμφωνήθηκε μεταξύ των συμβαλλομένων να έχει πραγματοποιηθεί έως την 24η Απριλίου 2018 και το συμφωνηθέν τίμημα ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 68,4 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης έχει περάσει στον έλεγχο της κοινοπραξίας AGC Equity Partners για λογαριασμό της Jermyn Street Real Estate Fund IV LP («Jermyn Street») και της Apollo Investment Holdco S.a.r.l («Apollo»), στην οποία μετέχουν δύο κρατικά κεφάλαια του Abu Dhabi και του Kuwait, Άραβες επενδυτές, καθώς και η τουρκική Dogus Group. Μάλιστα, χθες, η Apollo υπέβαλε προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αίτημα για να ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς των υπόλοιπων μετοχών της Αστήρ Παλάς που δεν ελέγχει και ανέρχονται σε 1.140.700 με το αντάλλαγμα να διαμορφώνεται στα 5,48 ευρώ ανά μετοχή, το οποίο ισούται με το αντάλλαγμα που προσέφερε η Apollo στην πρόσφατη υποχρεωτική δημόσια πρότασή της.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!