Θεσσαλονίκη: Επένδυση 1,5 εκατ. ευρώ στα ΙΚΕΑ - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
19
Οκτώβριος
Back

Θεσσαλονίκη: Επένδυση 1,5 εκατ. ευρώ στα ΙΚΕΑ

Στο 1,5 εκατ. ευρώ φθάνει το κόστος ριζικής ανακαίνισης του καταστήματος ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη που ξεκίνησε στο τέλος του 2012 και ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουλίου. Αυτό γνωστοποίησε ο διευθυντής του καταστήματος, Νίκος Υφαντίδης, με αφορμή τα εγκαίνια του ανακαινισμένου εστιατορίου των ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης, που πλαισιώθηκαν από μια διαδραστική εκδήλωση, παρουσία των τηλεοπτικών σταρ Μαρίας Μπεκατώρου και Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ειδικά για την ανακαίνιση των χώρων εστίασης επενδύθηκαν 600.000 ευρώ. Κι όπως φαίνεται …έπιασαν ήδη τόπο, καθώς όπως επισήμανε ο κ.Υφαντίδης, η κίνηση στο εστιατόριο έχει ήδη αυξηθεί κατά 20%-25% το τελευταίο δίμηνο.

Το κατάστημα της Θεσσαλονίκης, το πρώτο της διεθνούς αλυσίδας, που είχε ανοίξει στην Ελλάδα ο όμιλος Fourlis, αποτελεί πόλο έλξης για αγοραστές από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και τα Βαλκάνια, καθώς, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του καταστήματος, τα Σάββατα, σχεδόν έξι στους δέκα πελάτες προέρχονται από τη νοτιοανατολική Ευρώπη και ιδίως από Σερβία, πΓΔΜ και Βουλγαρία.

Στο “στόχαστρο” του ομίλου βρίσκεται η μείωση και της …γεωγραφικής απόστασης από τους καταναλωτές. Για τον λόγο αυτόν, πέραν των πέντε καταστημάτων ΙΚΕΑ της αλυσίδας (δύο στην Αθήνα και από ένα σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ιωάννινα), έχουν ήδη δημιουργηθεί πέντε σημεία παραγγελιών και παραδόσεων (pick- up points), σε Ρόδο, Πάτρα, Χανιά, Ηράκλειο και -πρόσφατα- Κομοτηνή.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!