Τατούλης: Να συμβάλλουν οι τράπεζες στην παράταση των πυρόπληκτων δανείων - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
17
Οκτώβριος
Back

Τατούλης: Να συμβάλλουν οι τράπεζες στην παράταση των πυρόπληκτων δανείων

Την ικανοποίησή του για το ενδεχόμενο παράτασης πληρωμής, από το υπουργείο Οικονομικών, για τους δανειολήπτες των πυρόπληκτων νομών στους οποίους έχουν χορηγηθεί δάνεια εξέφρασε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Επισημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση η παράταση θα πρέπει να δοθεί χωρίς εξαιρέσεις για το σύνολο των πυροπλήκτων που έλαβαν δάνεια είτε αυτά ελήφθησαν με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, είτε με εγγραφή εμπραγμάτων εξασφαλίσεων σε περιουσιακά στοιχεία των δανειοληπτών.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, προσθέτει ο Πέτρος Τατούλης, αναμένει την τελική απόφαση της κυβέρνησης για το θέμα, ενώ ταυτόχρονα μέσω του θεσμού του «Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης» θα προσπαθήσει να παράσχει κάθε συνδρομή προς τους δανειολήπτες που θεωρούν ότι θίγονται.

Τέλος, υπογραμμίζει πως, «πρέπει επιτέλους η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών να αναλάβει και αυτή τις ευθύνες που τις αναλογούν, γιατί πρέπει όλοι να συνδράμουμε στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων, στην οποία δεν είναι δυνατόν να απέχουν οι τράπεζες, στις οποίες αναλογεί μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που επικρατεί».

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!