ΤΑΙΠΕΔ: Δεσμευτική προσφορά για το κάμπινγκ Αγ. Τριάδας στο δήμο Θερμαικού

Δεσμευτική προσφορά για την αξιοποίηση του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας στο Δήμο Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη, δέχθηκε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. Αντίθετα δεν υπήρξαν προσφορές για ακίνητα στις περιοχές της Ασπροβάλτας και της Ν. Ηρακλείτσας, που είχαν περιληφθεί στο ίδιο διαγωνιστικό πλαίσιο.

Όπως έκανε γνωστό το ΤΑΙΠΕΔ η προσφορά για την έκταση στην Αγία Τριάδα υπέβαλε η ΣΑΝΤΑ Α.Ε.. Σε επόμενη συνεδρίασή του το δοικητικό συμβούλιο του Ταμείου θα αποφανθεί για την εγκυρότητα της προσφοράς, μετά από εισήγηση των χρηματοοικονομικών και νομικών του συμβούλων και στη συνέχεια θα προβεί στην αποσφράγιση του φακέλου της οικονομικής προσφοράς.

Όσον αφορά τα άλλα δύο ακίνητα για τα οποία δεν υπεβλήθησαν προσφορές, το αμέσως επόμενο διάστημα το ΤΑΙΠΕΔ θα αξιολογήσει εκ νέου τις δυνατότητες αξιοποίησή τους.

Το ακίνητο της Αγίας Τριάδας απέχει 27 χλμ από την πόλη της Θεσσαλονίκης και 14 χλμ από το διεθνές αεροδρόμιο «Μακεδονία», ενώ η έκτασή του είναι περίπου 132.483 τ.μ. Λόγω της εγγύτητας με τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, η τοποθεσία είναι εύκολα προσβάσιμη, προσελκύοντας επισκέπτες από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Βόρεια Ελλάδα.

Συμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ, δεδομένης της τοποθεσίας του -παραθαλάσσια έκταση με μεγάλο παραλιακό μέτωπο και άμεση πρόσβαση στο οδικό δίκτυο Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας- το ακίνητο προσφέρεται για την ανάπτυξη ενός συγκροτήματος κατοικιών που περιλαμβάνει κύριες και παραθεριστικές κατοικίες, καθώς και υποστήριξη από εμπορικά καταστήματα. Ενδεχόμενη αξιοποίησή του μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι και 30.000 τ.μ. δομήσιμης επιφάνειας.

Πηγή: ΤΑΙΠΕΔ: Δεσμευτική προσφορά για το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας -Ποιός την κατέθεσε | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/148791#ixzz2xBRLd800

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΑΙΠΕΔ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΚΑΜΠΙΝΓΚ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!