Τα Attica στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Θέμα χρόνου είναι η οριστικοποίηση της συμφωνίας που θα φέρει τα Attica, το Σεπτέμβριο, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αθηναϊκή αλυσίδα βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με ελληνική λιανεμπορική επιχείρηση, η οποία λειτουργεί πολυκατάστημα στο κέντρο της πόλης. Η συζήτηση αφορά την είσοδο στην εταιρεία, με την απόκτηση μετοχικού μεριδίου ( αδιευκρίνιστο το μετοχικό ποσοστό) και τη μεταμόρφωση του πολυκαταστήματος σε Attica.

Τα Attica, που αρχικώς ενδιαφέρονταν για ένα σχετικά μεγάλο ακίνητο, κάλυψης έως και 8.000 τ.μ., αναγκάζονται να προσαρμοσθούν στην αγορά της πόλης και τις επιλογές που αυτή προσφέρει, δηλαδή σε μικρότερα κτίρια. Πέραν αυτού, για να συντομεύσουν τους χρόνους προετοιμασίας για το νέο τους ξεκίνημα, αναγκαστικά άρχισαν να εξετάζουν τις προοπτικές για είσοδο σε λιανεμπορικές που βρίσκονται σε λειτουργία.

Να σημειωθεί ότι το attica λειτουργεί ήδη στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, μερικά χιλιόμετρα εκτός Θεσσαλονίκης.

Με πληροφορίες από το voria.gr

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ATTICA


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!