Στην Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών στις 21 Ιανουαρίου

Σύντομο και αποφορτισμένο θα είναι το Eurogroup του Ιανουαρίου στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με δηλώσεις ανώτερου αξιωματούχου της Ευρωζώνης, χωρίς Ελλάδα στο μενού.

Το Eurogroup του Μαρτίου αποτελεί την επόμενη μεγάλη ημερομηνία για την εποπτεία της Ελληνικής οικονομίας, σύμφωνα με τον ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης, οπού αναμένεται να ληφθεί απόφαση σχετικά με τα κέρδη των ομολόγων ANFAs που παρακρατούν οι κεντρικές τράπεζες των ευρωπαϊκών χωρών. Ο αξιωματούχος ενημέρωσε τον Τύπο στις Βρυξέλλες πως τα τεχνικά κλιμάκια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των υπόλοιπων θεσμών θα φτάσουν στην Αθήνα τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου για τεχνικές εργασίες.

Τα τεχνικά κλιμάκια θα αναλύσουν τα στοιχεία της Ελληνικής οικονομίας και έπειτα θα ενημερώσουν το EuroWorking Group, το προπαρασκευαστικό όργανο του Eurogoup, στα τέλη του Ιανουαρίου.

Όπως είπε ο ανώτερος αξιωματούχος, η καθοριστική συνεδρίαση της Ευρωομάδας για την δόση των 600 εκατ. ευρώ θα είναι αυτή του Μαρτίου

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΘΗΝΑ, ΚΛΙΜΑΚΙΑ, ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!