Στην Αθήνα η υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
27
Νοέμβριος
Back

Στην Αθήνα η υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Έρχεται και στην Αθήνα η υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία ξεκινά την πιλοτική της λειτουργία, αφού έχει πρώτα «τρέξει» σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ξάνθη, Λάρισα, Κατερίνη και Έδεσσα. Η υπηρεσία αυτή παρέχει τη δυνατότητα στους επιβάτες που ταξιδεύουν από την Αθήνα (Σταθμός Λαρίσης) να μεταβούν με ταξί από το σπίτι τους έως τον σιδηροδρομικό σταθμό ή από τον σταθμό προς όπου επιθυμούν.

Το ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ της Αθήνας υλοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ «ΚΟΣΜΟΣ 18300» που ανταποκρίθηκε σε σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Η υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ παρέχεται δωρεάν από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς όφελος των επιβατών και δεν μεσολαβεί καμιά οικονομική αντιπαροχή στη συνεργασία της με τις ενδιαφερόμενες εταιρείες ταξί. Το κόστος για τη χρήση της υπηρεσίας ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ είναι διαβαθμισμένο σε ζώνες, στις οποίες έχει χωριστεί το Λεκανοπέδιο Αττικής και οι ζώνες αυτές είναι αποτυπωμένες σε χάρτη, για τη διευκόλυνση των επιβατών οι οποίοι γνωρίζουν εκ των προτέρων το ακριβές κόστος της διαδρομής.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!