Σταυρίδης: Fuck you. Οι Έλληνες είναι… ηλίθιοι!

Την άποψη ότι οι Έλληνες είναι κάτω του μετρίου αναφορικά με τη νοημοσύνη εκφράζει σε συνέντευξή του στη νορβηγική εφημερίδα «Bergens Tidente», ο Στέλιος Σταυρίδης, ενώ βρισκόταν στη θέση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ.  Παράλληλα κ. Σταυρίδης εμφανίζεται να υβρίζει αγγλιστί (Fuck you) όσους αντιδρούν στις ιδιωτικοποιήσεις.

«Αν οι Έλληνες είχαν έστω μέτρια νοημοσύνη, ο Πειραιάς θα ήταν μεγαλύτερο λιμάνι κι απ’ το Αμβούργο, εδώ και 10 χρόνια. Μακάρι να ζούσα στη Νορβηγία. Ή μακάρι να είχα γύρω μου Νορβηγούς και να ζω στην Ελλάδα», είπε στη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε με τίτλο «Πωλείται: ηλιόλουστη χώρα με 11 εκατ. κατοίκους» και αποκάλυψε το pressproject.gr.

Παράλληλα, ο κ. Σταυρίδης ερωτηθείς για τις αντιδράσεις των πολιτών στα σχέδια για το πάρκο του Ελληνικού είπε χαρακτηριστικά: «Κάνουν μόνο κήρυγμα. Λένε μόνο όχι, όχι, όχι! Fuck you. Μην μου λες όχι. Πες μου ναι, πες μου πώς θα γίνει. Συγγνώμη έτσι έχει η κατάσταση. Μη μου λες γιατί δεν μπορεί να γίνει, αυτό είναι κοινή λογική. Πες μου πώς θα γίνει, πώς θα το κάνουμε πραγματικότητα», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΑΙΠΕΔ, ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ


Αφήστε μια απάντηση