Στα 24 χιλιάδες ευρώ η αξία των κλαπέντων από τη ΔΕΥΑ Θήβας

Σε 23.825,75 ευρώ περίπου υπολογίζεται η αξία των κλαπέντων και των κατεστραμμένων ειδών στη ΔΕΥΑ Θήβας.

Άγνωστοι δράστες εισήλθαν παράνομα στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Θήβας (Δ.Ε.Υ.Α.Θ) και αφού πρώτα έθεσαν εκτός λειτουργίας το ηλεκτρονικό σύστημα ασφάλειας του κτηρίου καταστρέφοντάς το, αφαίρεσαν ένα φορητό υπολογιστή, έξι υπηρεσιακά κινητά τηλέφωνα, ένα GPS καθώς και χρηματικό ποσό από το χρηματοκιβώτιο ασφαλείας και προξένησαν και πολλές άλλες υλικές ζημίες, με αποκορύφωμα την πλήρη καταστροφή του Συστήματος Τηλεελέγχου -Τηλεχειρισμού που αφορά στη λειτουργία του Βιολογικού των Δεξαμενών, των Αντλιοστασίων και του Διυλιστηρίου του Μόρνου. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, παραβίασαν και τη μισθωμένη για τις ανάγκες της ΔΕΥΑΘ αποθήκη της που βρίσκεται στη Θήβα (συνοικία Κοντίτο) προβαίνοντας και εκεί σε ζημίες (σπάσιμο) των παρμπρίζ και των πλαϊνών παραθύρων 2 Μηχανημάτων έργου, ιδιοκτησίας της ΔΕΥΑΘ.

Από τη ΔΕΥΑΘ κατατέθηκε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.  Ο Δήμος Θηβαίων, τα μέλη του δημοτικού Συμβουλίου καθώς και ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΘ καταδικάζουν απερίφραστα αυτές τις εγκληματικές ενέργειες που σαν αποτέλεσμα είχαν να παρεμποδιστεί η ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑΘ οι υπηρεσίες και τα έργα της οποίας είναι δημόσιας ωφελείας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΛΟΠΗ, ΔΕΥΑ ΘΗΒΑΣ, ΑΞΙΑ ΚΛΑΠΕΝΤΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!