Σούπερ Μάρκετ: Πώς θα λειτουργήσουν την Κυριακή των Βαΐων

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 17 Απριλίου 2021 - 11:45
  • Comments Off

Ανοικτά θα παραμείνουν τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή των Βαΐων με προαιρετικό διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, σύμφωνα πληροφορίες που δίνουν κυβερνητικές πηγές.

Παρ’ όλα αυτά το πρόβλημα φαίνεται να είναι αλλού και συγκεκριμένα το τριήμερο το Πάσχα. Λόγω της μεταφοράς της υποχρεωτικής αργίας της 1ης Μαΐου την Τρίτη 4 Μαΐου, τα καταστήματα τροφίμων και ειδικότερα τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά για τρεις συνεχόμενες ημέρες.

Αυτό προβλέπεται να φέρει αύξηση του αριθμού και της αναμονής των καταναλωτών που θα περιμένουν εκτός των σούπερ μάρκετ για να μπουν και να εξυπηρετηθούν προκειμένου να πάρουν προμήθειες για ένα τριήμερο.

Τα  σούπερ μάρκετ λειτουργούν από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή 08:00 – 20:30, το Σάββατο 08:00 – 20:00, αυτή την Κυριακή είναι κλειστά, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί το ωράριο λειτουργίας τους για τη Μεγάλη Εβδομάδα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ, ΜΕΤΡΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!