Σκλαβενίτης: Ποιες περιοχές εξυπηρετεί με αυθημερόν παράδοση

Μετά την πιλοτική εφαρμογή στην περιοχή του Περιστερίου με την οποία ξεκίνησε η συνεργασία της αλυσίδας Σκλαβενίτης με τη πλατφόρμα e-food, η υπηρεσία επεκτείνεται και σε νέες περιοχές.

Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνονται κατά την είσοδο τους στην πλατφόρμα οι χρήστες, το κατάστημα Σκλαβενίτης εξυπηρετεί τρεις ακόμη περιοχές και πλέον τις παραγγελίες τους θα μπορούν να κάνουν και οι καταναλωτές από Περιστέρι, Κερατσίνι, Σπάτα, Αγ. Δημήτριο, Χαϊδάρι, Αμπελόκηπους, Ηλιούπολη, Άλιμος, Ίλιον, Χαλάνδρι, Σταθμός Λαρίσης, Δραπετσώνα, Μελίσσια, Γλυφάδα, Αιγάλεω, Νέα Χαλκηδόνα, Άγιος Στέφανος, Ψυχικό.

Η ελάχιστη παραγγελία είναι 30 ευρώ και η πληρωμή γίνεται μόνο online μέσω κάρτας. Η παράδοση είναι δωρεάν και εφόσον πραγματοποιηθεί έως τις 4:00 μμ, γίνεται την ίδια ημέρα ενώ μετά τις 4:00 μμ, γίνεται την επόμενη ημέρα. Διαθέσιμη και η δυνατότητα pick up της παραγγελίας από το κατάστημα.

Στόχος των δύο εταιρειών είναι να προστίθενται καθημερινά στη διανομή όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές και τις επόμενες μέρες αναμένεται να προστεθούν και νέες ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών και λόγω της συγκεκριμένης συγκυρίας.

Υπενθυμίζεται πως η συνεργασία των δύο εταιρειών, αφορά στην πώληση συγκεκριμένων κωδικών προϊόντων της αλυσίδας Σκλαβενίτης, μέσω της πλατφόρμας e-food, με αυθημερόν παράδοση.

Πρόκειται συνολικά για 2.500 προϊόντα, είδη πρώτης ανάγκης, χωρισμένα σε ξεχωριστές κατηγορίες οι οποίες περιλαμβάνουν ουσιαστικά όσα μπορεί κάνεις να προμηθευτεί κανείς από ένα σουπερμάρκετ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ, E-FOOD


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!