Σκλαβενίτης: eMarket και στη Θεσσαλονίκη - Ανοίγει επτά νέα καταστήματα - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
7
Δεκέμβριος
Back

Σκλαβενίτης: eMarket και στη Θεσσαλονίκη – Ανοίγει επτά νέα καταστήματα

Ξεκίνησε τη λειτουργία του και στη Θεσσαλονίκη το διαδικτυακό κατάστημα της αλυσίδας Σκλαβενίτης. Ήδη οι καταναλωτές μπαίνοντας στο Sklavenitis.gr μπορούν να δουν να αναγράφεται ότι «προς το παρόν, εξυπηρετούμε το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και της Λάρισας.»

Υπενθυμίζεται ότι από τις αρχές Νοεμβρίου το ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ eMarket είναι διαθέσιμο και στην περιοχή της Πάτρας, η οποία αποτελεί τον τρίο σταθμό, μετά την Αττική και την Λάρισα. Έτσι η Θεσσαλονίκη γίνεται ο τέταρτος σταθμός του ηλεκτρονικού καταστήματος της αλυσίδας, που θα εξυπηρετείται από το dark store που στην Πυλαία.

Σύμφωνα με πηγές της εταιρίας οι παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας. Μάλιστα, οι παραδόσεις για αγορές άνω των 30 ευρώ είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Σάββατο, στο διάστημα 8:00 το πρωί έως 21:00 το βράδυ.

Οι πωλήσεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα τα 4 δισ. ευρώ αναμένεται να αναμένεται να φτάσουν εφέτος οι πωλήσεις της Σκλαβενίτης σε επίπεδο ομίλου καθώς ήδη καταγράφεται αύξηση πωλήσεων άνω του 5%, δηλαδή ποσοστό διπλάσιο από τον μέσο όρο του κλάδου. Υπενθυμίζεται ότι o κύκλος εργασιών του Ομίλου ενισχύθηκε κατά 15% και ανήλθε στα €3,79 δισ. (έναντι €3,28 δισ. το 2019). Τα Κέρδη προ Τόκων, Φόρων και Αποσβέσεων ανήλθαν σε €263,1 εκατ. (από €174,4 εκατ. το 2019). Τα συγκρίσιμα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε €60,3 εκατ. έναντι ζημιών €6,8 εκατ. το 2019.

Η Εταιρεία συνεχίζει να καταγράφει θετικό ρυθμό ανάπτυξης έχοντας δρομολογήσει από την αρχή της χρονιάς μία σειρά στρατηγικών κινήσεων, μεταξύ των οποίων την ανακαίνιση 25 ακόμη Καταστημάτων, την ίδρυση 7 νέων και την ανάπτυξη του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και σε άλλες πόλεις εκτός της Αττικής, με δεύτερο σταθμό την Λάρισα όπου πρόσφατα ξεκίνησε η λειτουργία του Σκλαβενίτης eMarket.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα το δίκτυο του Ομίλου ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ απαρτίζεται από τις Εταιρείες Ε.Υ.Σ. (430 Καταστήματα), ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Κύπρου (18 Καταστήματα), ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ (39 Καταστήματα) και THE MART (13 Καταστήματα), και απασχολεί συνολικά 31.000 Εργαζόμενους.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!