ΡΟΗ
προηγ επομ

Σενάρια για παράταση στην ημερομηνία υποβολής φορολογικών δηλώσεων

Μέσα σε λιγότερες από δέκα ημέρες, μέχρι τις 30 Ιουνίου, θα πρέπει το taxisnet να υποδεχτεί περίπου τρία εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις από πολίτες που έχουν αποφύγει μέχρι σήμερα να τις καταθέσουν.

Ο τεράστιος όγκος τους, έχει πυροδοτήσει τα σενάρια για παράταση στην περίοδο υποβολής των φορολογικών δηλώσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες το ενδεχόμενο εξετάζει σοβαρά και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Δεδομένη θεωρούν την παράταση και πολλοί φοροτεχνικοί, οι οποίοι υπενθυμίζουν ότι κάτι ανάλογο συμβαίνει κάθε χρόνο. Τα σενάρια που κυκλοφορούν κάνουν λόγο για δεδομένη παράταση έως τις 15 Ιουλίου.

Πάντως ακόμα και αν δοθεί παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων θεωρείται σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν οι προθεσμία για την πληρωμή του φόρου που θα προκύψει με τα χρεωστικά εκκαθαριστικά.

Ο φόρος θα πρέπει να πληρωθεί σε τρεις ισόποσες μηνιαίες δόσεις, με την πρώτη έως το τέλος Ιουλίου, τη δεύτερη έως το τέλος Σεπτεμβρίου και την τελευταία έως το τέλος Νοεμβρίου

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, TAXISNET, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!