ΣΕΚΑΠ και επενδύσεις επί τάπητος συνάντησης του ΥΠΟΙΟ και JTI

Το μέλλον της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ που πρόσφατα πέρασε στον έλεγχο της JTI βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης που είχε χτες ο υφυπουργός Οικονομίας Στάθης Γιαννακίδης με τον πρέσβη της Ιαπωνίας στην Ελλάδα Γιασουχίρο Σιμίζου και τον διευθύνοντα σύμβουλο  της Japan Tobaco Ιnternational αλλά και της Καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ Εντοράντο Βολέτι.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο γενικός γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων Λόης Λαμπρινίδης και η διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών Υποθέσεων της JTI Πέγκυ Δόριζα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο υφυπουργός, στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα του καπνού και της ΣΕΚΑΠ που πρόσφατα έχει αποκτήσει ο συγκεκριμένος όμιλος. Προσδοκία μας είναι να υπάρχει θετική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και προσέλκυση νέων επενδύσεων καθώς θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό τον κλάδο του καπνού και κομβική τη λειτουργία της ΣΕΚΑΠ, στην περιοχή της Θράκης όπου δραστηριοποιείται.

«Το εργοστάσιο έχει περάσει πάρα πολλά τα τελευταία πέντε χρόνια όμως χάρη στους εργαζόμενους παρέμεινε ανοικτό, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει δυναμικό στο οποίο η JTI μπορεί να βασιστεί. Από την πλευρά του το υπουργείο Οικονομίας θα στηρίξει κάθε προσπάθεια για την εδραίωση και περαιτέρω ανάπτυξη της βιομηχανίας με γνώμονα το συμφέρον όλων των εμπλεκομένων», όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΣΕΚΑΠ, JTI


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!