Σε ποιο πεδίο σχεδιάζουν συνεργασία Vodafone & Wind

Την κοινή τους κάθοδο δυναμικά στις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης σχεδιάζουν η VODAFONE και η WIND.

Σύμφωνα με την «Ναυτεμπορική», οι δύο τηλεπικοινωνιακές εταιρείες έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε μια κοινή πλατφόρμα, εξασφαλίζοντας μαζί το αναγκαίο δημοφιλές περιεχόμενο που θα τις καταστήσει ανταγωνιστικές και στον τομέα αυτό απέναντι στον ΟΤΕ.

Η παραπάνω εξέλιξη δεν εκπλήσσει με δεδομένο ότι οι δύο εταιρείες συνεργάζονται ήδη αναπτύσσοντας κοινές υποδομές στην κινητή τηλεφωνία έχοντας ιδρύσει την εταιρεία VICTUS (ποσοστό συμμετοχής της καθεμιάς 50%), ενώ έχουν καταστήσει γνωστό ότι δεν θα διεκδικήσουν τις ίδιες περιοχές για την ανάπτυξη της τεχνολογίας Vectoring στο σταθερό δίκτυο (ταχύτητες πρόσβασης έως 100 Mbps), η υλοποίηση της οποίας αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα.

Οι VODAFONE-WIND διεκδικούν επίσης μαζί την FORTHNET έχοντας αποκτήσει συνολικά ποσοστό 40% της εισηγμένης. Αυτό που κυρίως τις ενδιαφέρει είναι η συνδρομητική της τηλεόραση, Nova. Όπως εκτιμάται οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να δράσουν στο τηλεοπτικό περιεχόμενο ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τη FORTHNET-NOVA, προκειμένου να μην χάσουν χρόνο, μιας και η κυρίαρχη σύγχρονη τάση είναι ο συνδυασμός των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών με το τηλεοπτικό περιεχόμενο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, VODAFONE, WIND, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!