Σε μία εβδομάδα η επόμενη εκποίηση προϊόντων της Ηλεκτρονικής

Για την επόμενη Δευτέρα μεταφέρεται η διαδικασία εκποίησης προϊόντων της Ηλεκτρονικής, καθώς η σημερινή διαδικασία ολοκληρώθηκε με την διάθεση προϊόντων στους ενδιαφερόμενους (εταιρείες και ιδιώτες) που έφτασε περίπου τα 70.000 ευρώ.

Πρόκειται, δηλαδή, για την εκποίηση του 12% της συνολικής αξίας των προϊόντων της ηλεκτρονικής που θα εκποιηθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Συνολικά, η εκποίηση αφορά προϊόντα που η αξία τους φτάνει τα 550.000 ευρώ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων της Ηλεκτρονικής Ανδρέα Πουλέτσο.

«Η διαδικασία σε γενικές γραμμές κύλησε ομαλά. Συγκεντρώθηκε, σήμερα, περίπου το 12% της συνολικής αξίας. Την επόμενη Δευτέρα θα συνεχιστεί κανονικά η εκποίηση με τα υπόλοιπα προϊόντα. Το συνολικό ποσό που θα εκποιηθεί είναι περίπου 550.000 ευρώ. Σήμερα η εκποίηση αφορούσε προϊόντα αξίας 60-70.000 ευρώ, δηλαδή το 12% της αξίας», δήλωσε στον Αθήνα 9.84, ο κ. Πουλέτσος με το πέρας της σημερινής διαδικασίας.

Κωνσταντίνος Κορέλλης

πηγή: athina984.gr

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!