Σε ΦΕΚ ο νέος Κανονισμός πυροπροστασίας των κτιρίων

Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύτηκε το Προεδρικό Διάταγμα αναφορικά με τον «Κανονισμό Πυροπροστασίας Κτιρίων», το οποίο εναρμονίζει το εθνικό θεσμικό πλαίσιο με τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών Οδηγιών για τα δομικά προϊόντα και την «αντίδραση αυτών στη φωτιά».

O Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γεώργιος Σταθάκης, είχε θέσει από τις 16 Μαρτίου 2017, σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τον Κανονισμό, με σκοπό την βελτίωση του προτεινόμενου σχεδίου.

Μεταξύ των διευκρινίσεων ως προς την «Απλούστευση της αδειοδότησης για την άσκηση οικονομικής δραστηριότητας» αλλά και της «για τη θέσπιση εναρμονισμένων όρων εμπορίας προϊόντων του τομέα των δομικών κατασκευών», στο ΦΕΚ προσδιορίζονται και οι αρμοδιότητες τόσο στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξανδρο Χαρίτση, όσο και στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Νικόλαο Τόσκα.

Δείτε ολόκληρο το ΦΕΚ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΦΕΚ, ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ, ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!