Σε άμεση αποστολή ηλεκτροπαραγωγών ζευγών στη Σαντορίνη προχωρά η ΔΕΗ

Σε άμεση αποστολή ηλεκτροπαραγωγών ζευγών στη Σαντορίνη προχωρά η ΔΕΗ προκειμένου να ενισχυθεί το γρηγορότερο δυνατόν το σύστημα ηλεκτροδότησης του νησιού και να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα που προέκυψαν από την πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε το μεσημέρι στη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής του νησιού.

Η διαδικασία αποστολής έχει ξεκινήσει, σε συνεργασία με τα υπουργεία Εθνικής ‘Αμυνας, Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ενώ παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η ΔΕΗ, γίνονται ενέργειες για την επισκευή των σοβαρών βλαβών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από αιφνίδια βλάβη σε μία από τις μηχανές παραγωγής ρεύματος του νησιού, ενώ μετά την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, θα γίνουν οι έρευνες που απαιτούνται για τον εντοπισμό των αιτίων που προκάλεσαν την πυρκαγιά στο εργοστάσιο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΔΕΗ, ΡΕΥΜΑ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!